KIK VAGYUNK?

A TEATRO TÁRSULATOT Lénárt László színművész alapította 2006-ban azzal a céllal, hogy szakítva az addigi hagyományokkal, dramatizált köntösben, színházi körülmények között jelenjenek meg a magyar irodalom kiemelkedő alakjai. Elődadásaink kamaraszínház és rendhagyó irodalomóra keretében is előadhatóak.

Zenés ünnepi műsoraink méltóképpen járulnak hozzá a városi megemlékezésekhez.

LÉNÁRT LÁSZLÓ

SZÍNMŰVÉSZ

A szentesi Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatán végzett, majd a Nemzeti Színház Stúdiójában tanulta a színészmesterséget. Pályájának eddigi 30 éve alatt több színház társulatának is tagja volt, többek között a Békéscsabai Jókai Színház és a Győri Nemzeti Színház. Saját társulatát, a Teatro Társulatot 2006-ban alapította meg azzal a céllal, hogy a magyar és a világirodalom kiemelkedő alakjait még jobban megismerje a közönség. Színházi szerepei mellett rendszeresen szinkronizál és a televízióban is látható reklámfilmekben, továbbá több napi sorozatban is felbukkant már – legutóbb a Barátok közt szériában. Szerepelt Herendi Gábor nagyszabású mozifilmjében, a Kincsemben és számos más mozifilmben is.

Társulat

Andrádi Zsanett

SZÍNMŰVÉSZ

1998-2001 között színész mesterséget tanult a Nemzeti Színiakadémián, ahol több darabban is lehetőséget kapott megmutatni tudását. Tanulmányai végeztével a Kecskeméti Katona József Színházhoz szerződött, ahol hat évet töltött. 2007-től szabadúszó színészként dolgozik és belekóstolt a szinkronizálásba is. Dolgozott többek között a CentrálSzínházban, és a Vígszínházban. 

Házi Anita

SZÍNMŰVÉSZ

2011-ben szerzett előadóművész végzettséget, s kezdte meg igazi pályáját szabadúszóként. A közönség az elmúlt évadokban a Bánfalvy Stúdió, a Teatro Társulat, a Pódium Színház, de leggyakrabban a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház és a Gergely Theáter gyermek-ifjúsági- és felnőtt színházi produkcióiban láthatta.

Ferencz Gabi

SZÍNMŰVÉSZ

A Magyar Színészkamara előtt tett sikeres vizsgája óta megszakítás nélkül játszik, immáron 18 éve. Több színház előadásában remekelt már. Játszott a Pinceszínház, a Nektár Gyerekszínház, a Magyar Lovas Színház Komárom, és a Budapesti Utcaszínház produkcióiban. A televízióból is ismert lehet a hangja és az arca. A színjátszás mellett szinkronizál, és számos magyar és külföldi reklám főszerepét játszotta már el. Szerepelt több sorozatban, de rádiós, tv-s műsorvezetőként is.

Pelsőczy László

SZÍNMŰVÉSZ

Talán senkinek sem kell bemutatni a méltán népszerű, az 1983-ban debütált István, a király rockoperát. Pelsőczy Lászlót – a királyt megformáló színművészt – a címszerep tette közismertté, de volt már a színpadon Rómeó, Kőmíves Kelemen, D’Artagnan, Don Quijote/La Mancha lovagja, Mátyás király, és Lucifer is. Az Új Nemzeti Kamara Színház alapító-igazgatója és örökös tagja.

Jánosi Ferenc

SZÍNMŰVÉSZ

2007-ben végzett a Pesti Magyar Színiakadémián. Az elmúlt évek során játszott a Magyar Színház és a Budapesti Játékszín több előadásában is. Arca ismerős lehet számos reklámfilmből, valamint a Jóban Rosszban sorozatban is felbukkant már egy hosszabb epizódszerepben. A fiatal színész sokoldalúságát bizonyítja, hogy gyermekkorában több évig zongorázott, és az utóbbi években komolyabban foglalkozik az énektanulással. A Teatro Társulattal 2010 óta dolgozik együtt, és közreműködött a társulat több irodalmi estjében.

Kövessen minket!

Kapcsolat

Teatro Társulat, Budapest

Lénárt László, alapító

Tel: +36 30/997-1270

E-mail: teatro.lenart@gmail.com